Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klubová výstava KCHL Svojanov Mírova 13.9.2009

Obrazek

rozhodčí: pan Leoš Jančík
Adelaida z Bechlína -tř.otevřená - V

Junior handling s Karolínkou  1. místo

Po úspěšné bonitaci, o které jsem již psala, jsme se ve Svojanově další den zúčastnili Klubové výstavy KCHL . 

Obrazek

 

Adelaida se pěkně předvedla a v konkurenci 15-ti fen dostala ve třídě otevřené známku výborná. Byli jsme velmi spokojení, neboť se výstav ve velkém neúčastníme. Také nemáme moc natrénováno a pan rozhodčí upřednostnil perfektní předvedení a běhavé leonbergry, takže se o první místa dělili zkušení handleři.

 

Obrazek

 

O to více jsme se radovali, když v závěrečných soutěžích naše Karolínka vybojovala v Junior handlingu s naší Adelaidou z Bechlína 1. místo a odvezla si krásný pohárek. Je to v této soutěži na klubových výstavách KCHL už její třetí vítězství. Vyhrála v Rusavě 13.10.2007, ve Svojeticích 19.4.2009 a nyní ve Svojanově 13.9.2009. Gratulujeme. Den ten se opravdu vydařil a na  výstavě se nám  velice líbilo. Máme rádi klubové výstavy leonbergerů, neboť se zde sejde mnoho leonků  a poznáme zde nové kamarády.

 

Potkali jsme zde i  našeho brášku Alexandra z Bechlína s páníky. Přišel se jen podívat, hledá nevěstu. Vyrostl z něj mohutý krasavec.Obrazek

 

Poděkovat nám i přišla paní Mráčková, chovatelka Darlinga Asson Ensson Bohemia, otce naší Aduš. Musím také pochválit nádhernou atmosféru. Všichni tleskali a povzbuzovali, nikdo neprotestoval s rozhodnutím rozhodčího a nechoval nevhodně. Byl to příjemně ztrávený den.

 

  

Další fotečky 

                                                                                                                                 

 

17.9.209 S.S.