Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klubová výstava KCHL 20.5.2023 Živohošť

trida-veteranu-feny-bara.jpg

Klubová výstava KCHL 20.5.2023 Nová Živohošť

Berenica Bella z Penzionu Axa - třída veteránů : V2

rozhodčí : Eva Zatyko - Mayerová ČR

p5202498.jpg

Na Slapy jsem se opět  vrátila po 3 týdnech, tentokrát na Klubovou výstavu leonbergerů .

S Barunkou jsme vstoupily do třídy veteránů. Ve svých 8.5 letech stále běhá jak mladice, je plná energie a elánu. Dostala úžasný posudek a v konkurenci 6-ti fen jsme si vyběhaly druhé místo. Paní rozhodčí jí velmi chválila a říkala že se rozhodovala, zda jí nedá 1. místo, obě feny na těchto místech byly rovnocenné. Děkujeme za tak krásné ohodnocení. Vážím si toho.

Počasí nám přálo, byl nádherný slunečný den. Výstava se velmi povedla. Děkuji všem organizátorům výstavy a sponzoru výstavy za hezké ceny . Klub oslavil 35 let, takže členové dostali i milý dárek - osušku s emblémem Klubu a panička si koupila i vestičku :-) 

Celou výstavu jsem fotila, kromě nás ve třídě feny veteránů  /za zaslaná fota s Barunkou z kruhu děkuji panu Vlkovi, paní Holešové a sponzoru výstavy/.

Veškeré fotky mají popisky, takže se můžete i dobře orientovat. Za případnou chybu nebo překlep se předem omlouvám. Fotečky najdete na RAJČETI. Odkazy jsou níže  a pokud se vám některá líbí, stáhněte si jí nebo mi napište a lepší rozlišení. Ráda zašlu. 

POSUZOVÁNÍ V KRUZÍCH - PSI

POSUZOVÁNÍ V KRUZÍCH - FENY 

ZÁVĚREČNÉ SOUTĚŽE- DÍTĚ A PES, PÁRY, CHS

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ - PSI

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ - FENY

 KLUBOVÍ VÍTĚZOVÉ,  BOJ, BOS, BOB 

 

trida-veteranu-feny-bara.jpg

trida-veteranu-feny.jpg

p5212502.jpg