Jdi na obsah Jdi na menu
 


  

Zde můžete psát své dotazy, odkazy, rady, připomínky,

chyby  nebo jen pozdravy. Budu ráda za jakýkoliv ohlas,

i záporný, pokud budete diskutovat slušně.  Děkuji.

   

p8110001-2.jpg 

Doufám, že se sem  budete rádi vracet

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

CHS President z Merboltic - Re: nádhera

Děkuji velmi Inko za pochvalu stránek a za nabízenou možnost využití vaší nabízené inzerce. Simona

Radka (Šumbarský pramen) - Blahopřání

Gratulujeme ke štěňátkům, ať jsou zdravá, krásná, hodná a ať mají stejně skvělý domov jako jejich maminka Issis.

CHS President z Merboltic - Re: Blahopřání

Děkujeme za přání. Sisinka je skvělá máma, štěňátka stále opečovává. Jsou to pěkní cvalíci, mám z nich velikou radost a také pevně věřím, že získají skvělé páníčky. Simona.

Šumbarský pramen & Karamit Nova - Poděkování

Děkujeme za milý vzkaz v naší návštěvní knize. Přejeme ještě mnoho úspěchů a to nejen s pejsky.

Miturovi
www.vlcispic.cz

CHS President z Merboltic - Re: Poděkování

Také velmi děkuji i za pejsky :-)))

S.Stanková + Sisinka + Hexička + Adélka

Dana a Abony s miminkama - Blahopřání

Moc moc gratulujeme ke krásné leoní rodince. Je to krásný vyrovnaný vrh. Ať jsou všichni zdravý a krásně papají. Maminka ať je také brzy v pořádku.

CHS President z Merboltic - Re: Blahopřání

Děkujeme za krásné blahopřání. Vám též přejeme ať miminka rostou a jsou i s maminkou zdravá a dostanou skvělé páníčky. To je asi i mé největší přání. Jsou to zlatíčka. Posíláme Bonince a miminkům pozdravy.

Jindra a smečka - Gratulace!

Krásný počet miminek - tohle je tak akorát pro radost i pro starost. Přejeme fajnové páníčky. Ať mimískové rostou!!!

CHS President z Merboltic - Re: Gratulace!

Děkujeme za gratulace, máme z nich ohromnou radost, jsou to štěstíčka.

Dana a Abony s miminkama - Poděkování

Děkujeme za zprávičku na stránkách. Máme obrovskou radost, že vše dobře dopadlo. Budeme na Vás myslet - máte to "za pár" ať máte plný dům krásných štěňátek. Pozdravujte maminu držíme palce

CHS President z Merboltic - Re: Poděkování

Děkuji velmi za podporu, Adélka prý také děkuje. Zatím jsme obě v pohodě. Doufám, že to také holka moje zlatá zvládne, je šikovná, ale člověk nikdy neví. Posíláme pozdravy miminkách a Bonynce.

Marie Marková CHS od Bucharky - POZDRAV

Dobrý den,
máte pěkné a obsáhlé stránky.Blíží se Vám radostná událost ,tak budu držet palce.Srdečně zdraví Marie Marková

CHS President z Merboltic - Re: POZDRAV

Paní Marie,moc děkuji. Na štěňátka se už velmi těšíme. Také posíláme srdečné pozdravy, Simona.

Václav Purkard - Poděkování

Chtěl bych moc poděkovat za radu. Abych byl upřímný, tak odpověď od pani Simony mě dost vystrašila, že by mohl být vážně nemocný. Krmil jsem ho granulemi eminent jak mi doporučila chovatelka ale ty moc nejedl. Včera jsem koupil Royal po dohodě s prodavačkou a bylo zřejmé že tomu dost rozumí. Pejsek krásně jí a začal po 2 dnech přibývat, což jsem moc rád. Asi jste měli pravdu, že byl zřejmě špatně krmen od chovatelky. Děkuji moc Vašek.

CHS President z Merboltic - Re: Poděkování

Pane Vašku,nechtěla jsem Vás vystrašit, omlouvám se,ale ta váha je opravdu na 7. týdenní štěně nízká. Jak psala paní Marie, možná je štěňátko mladší a bylo špatně krmené u chovatelky. Rozhodně je velmi nezodpovědné takové štěně prodávat. Jsem ráda, že po nových granulích lépe prospívá, a i když je v nich všechno, přilepšete mu a dávejte i rohlík, zeleninu , ovoce, sýry, syrové harfy, jogurty. Hodně štěstí.

Václav Purkard - 1 otázka

Prosím vás, jak jsem psal, teť ho krmim Royalem v kterým je veškeré složení vitamínu a vše co má mít. Chci se jen zeptat jestli mu můžu sem tam dát ten rohlik. Znova moc děkuji Vašek.

Václav Purkard - prosím o radu

Dobrý den. Prosim Vás, máme 7 týdení štěně leonbergera a připadá mi že málo jí. Krmim ho granulemi a přidávám do nich irish cal, jak mi doporučila majitelka, od které pejska máme. Občas mu dám i bílí jogurt, který mu moc chutná. Problé je ten, že jak jsem se dočetl, měl by sníst 400g granulí a vážit 7kg. Ten náš sní asi 200g a váží 5kg. Prosím můžete mi napsat jestli je vše jak má být, nebo mi poradit co můžu udělat lépe.
Je to náš mazlik a nic by jsme nechtěli zanedbat. Děkuji Vašek.

CHS President Z Merboltic - Re: prosím o radu

Pokud štěně váží 5 kg v 7. týdnech, tak to v žádném případě není leonberger, ale kříženec nebo vážně nemocné štěně. Už podle toho, že sežere jen 200g granulí. Asi nemáte štěně s PP, protože s tak nízkou váhou by nebylo možné, aby prošlo kontrolou vrhu a dostalo PP. Minimální váha je 7. týdnech 7 kg, ale leonek z dobrého chovu mívá i 10kg. Je mi to líto, ale chovatelka Vám prodala velmi nekvalitní štěně.

Marie Marková CHS od Bucharky - Re: prosím o radu

pokud máte štěně leonbergera s váhou 5 kg nemůže mu být 7 týdnů nebo velmi špatně krmené už u chovatelky. Zřejmě se jedná o štěňátko bez PP,jinak by neprošlo kontrolou, jak píše paní Simona.V každém případě by mělo mít různorodou stravu.Některá štěňátka nejsou velcí jedlíci.Nechce granule ( myslím ,že 400 g pro 7 týdenní štěně je skoro moc)tak mu uvařte rýži s kuřecím masem,to určitě příjme velice rádo.Chce to ,ale dodávat vitamíny ,minerály a hlavně nezapomínat na kloubní výživu.Leoberger má rád ovoce ,zeleninu ,dá rohlík se sýrem.Pokud krmíte granulemi tak pro štěňata velkých a obřích plemen.V každém případě bych uhodila na chovatelku jak staré štěně vlastně je .Přeji Vám ,aby štěňátko prospívalo.

Jindra a smečka - Pozdrav

Děkujeme za návštěvu na našich stránkách. Koukám, že už máte nakryto, tak držím pěsti, aby všechno dopadlo OK. http://nefritt.webnode.cz